Informatiebijeenkomst EURES Scheldemond

EURES Scheldemond organiseert op 14 september een informatiebijeenkomst over werken in België

24-7-2018

Overweegt u om in België aan de slag te gaan of bent u recent gestart met een baan in België? EURES Scheldemond organiseert op vrijdag 14 september een gratis bijeenkomst in Bergen op Zoom.

Wanneer u over de grens gaat werken krijgt u te maken met de regels en verplichtingen van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? EURES Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie ten aanzien van: fiscaliteit, sociale zekerheid, arbeidsrecht, en uitkeringszaken. Wilt u grensoverschrijdend advies op maat? Meld u aan en ontmoet bevoegde experts die u persoonlijk zullen adviseren. Zo kunt u vragen stellen aan een voorlichter van kenniscentrum SVB/Bureau voor Belgische Zaken (BBZ).

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 14 september, tussen 09.00 en 12.30 uur, in het Werkcentrum Brabantse Wal/GIP Bergen op Zoom, Drebbelstraat 20, Bergen op Zoom. Aanmelden? Stuur een mail naar werkenoverdegrens@uwv.nl