Bijeenkomst Grensinfopunt Scheldemond voor grensarbeiders (26-08-2019)

Grensinfopunt Scheldemond organiseert op 24 september een informatiebijeenkomst over grensarbeid in België of Nederland

26-8-2019

Overweegt u om als grensarbeider aan de slag te gaan in België of Nederland, of werkt u sinds kort als grensarbeider in België of Nederland? Grensinfopunt Scheldemond organiseert op dinsdagavond 24 september een gratis bijeenkomst in Sint Jansteen.

Grensarbeid kan verregaande gevolgen hebben voor de sociale zekerheid en voor de belastingen. Daarom is het van groot belang dat u goed geïnformeerd bent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? Grensinfopunt Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie. 

Wilt u advies op maat over de gevolgen van uw grensarbeid? Meld u aan en ontmoet bevoegde experts die u persoonlijk uitleg geven. Zo kunt u uw vragen over sociale zekerheid -zorgverzekering, gezinsbijslag, pensioenen en uitkeringen- stellen aan een voorlichter van kenniscentrum SVB/Bureau voor Belgische Zaken (BBZ). Voor uw fiscale vragen kunt u terecht bij een medewerker van Team Grensoverschrijdend Werken en Ondernemen (GWO) van Belastingdienst Heerlen. 

Deze bijeenkomst vindt plaats op dinsdag 24 september, van 19u tot 22u, in het Gemeenschapshuis De Warande in Sint Jansteen. Aanmelden kan online via de website Grenzinfo.eu. Na uw aanmelding krijgt u zo snel mogelijk aanvullende informatie via e-mail toegestuurd.