EURES-bijeenkomst voor grensarbeiders

EURES Scheldemond organiseert op 17 april een informatiebijeenkomst over grensarbeid in België of Nederland

21-1-2020

Overweegt u om als grensarbeider aan de slag te gaan in België of Nederland, of werkt u sinds kort als grensarbeider in België of Nederland? EURES Scheldemond organiseert op vrijdag 17 april een gratis bijeenkomst in Hoogerheide.

Wanneer u over de grens gaat werken krijgt u te maken met de regels en verplichtingen van dat land. Het is niet altijd duidelijk wat dit voor u persoonlijk betekent. Wat moet u regelen, wat zijn de gevolgen? EURES Scheldemond biedt u de mogelijkheid om volledig op de hoogte te worden gesteld van de gevolgen voor uw persoonlijke situatie ten aanzien van sociale zekerheid, belastingrecht, en arbeidsrecht.

Wilt u advies op maat over de gevolgen van uw grensarbeid? Meld u aan en ontmoet bevoegde experts die u persoonlijk uitleg geven. Zo kunt u uw vragen over sociale zekerheid -zorgverzekering, gezinsbijslag, pensioenen en uitkeringen- stellen aan een voorlichter van kenniscentrum SVB/Bureau voor Belgische Zaken (BBZ).

De bijeenkomst vindt plaats op vrijdag 17 april, in de ochtend of de middag, in het Stadskantoor Gemeente Woensdrecht, Huijbergseweg 3, 4631 GC  Hoogerheide. Aanmelden? Stuur een mail naar werkenoverdegrens@uwv.nl. U krijgt zo snel mogelijk aanvullende informatie.