Webapplicatie GrensMatch voor werkzoekenden in grensregio (18-02-2019)

Via webapplicatie GrensMatch baan vinden bij werkgever in grensregio België-Nederland

18-2-2019

Woont u in de grensregio Zeeland/West-Oost-Vlaanderen of West-Brabant/Antwerpen? En zoekt u een baan in de grensregio? Via de webapplicatie GrensMatch kunnen de EURES-adviseurs van VDAB en UWV u in contact brengen met geïnteresseerde werkgevers.

Hoe maakt u gebruik van de GrensMatch-applicatie?

U maakt een profiel aan op GrensMatch. Zo vraagt de applicatie om uw naam, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres. Verder vult u uw werkervaring, vaardigheden, hobby's en voorkeursberoep in. Werkgevers die personeel zoeken in de grensregio bekijken de profielen. Heeft een werkgever interesse in uw profiel? Dan dient deze werkgever een aanvraag in bij GrensMatch. GrensMatch neemt met u contact op en stuurt uw CV door naar de werkgever.

Welke organisaties hebben de GrensMatch-applicatie ontwikkeld?

GrensMatch is ontwikkeld door EURES Scheldemond, in samenwerking met Den Doelder Recruitment, de Vlaamse Dienst voor Arbeidsbemiddeling en Beroepsopleiding (VDAB), en het Uitvoeringsinstituut Werknemersverzekeringen (UWV). EURES staat voor 'EURopean Employment Services'. EURES is een Europees netwerk om de arbeidsmobiliteit in Europa en grensregio's te vergroten.EURES geeft advies en informatie aan werkzoekenden, werknemers en werkgevers. Het advies van EURES en het gebruik van de webapp is kosteloos.